11/2/09

LA CLASSE DE 4T B D'ÀNGEL RUIZ I PABLO


La nostra escola és la des Castell i es diu Àngel Ruiz i Pablo i està situada a la carretera que va des Castell a Sant Lluís. L'escola té un pati molt gran, dues classes d'anglès, un gimnàs, una aula de religió, una aula de música, una aula d'ordinadors, vint-i-tres aules de primària i nou aules d'infantil.
A nosaltres ens agraden molt totes les assignatures, totes les festes escolars i les excursions.
A la nostra classe som vint-i-cinc alumnes: catorze filletes i onze fillets amb edats compreses entre els nou i els onze anys. La nostra classe està dividida en cinc grups de cinc fillets i filletes. Tenim dues pissarres, una biblioteca i un armari de jocs.
Nosaltres vivim a molts llocs diferents com per exemple Santa Anna, Es Castell, Son Vilar... que són urbanitzacions del terme des Castell.
Tenim dues tutores que es diuen Teresa i Tonyi, na Teresa és sa Cap d'Estudis i na Tonyi sa secretaria. Ara tenim un substitut de na Teresa que es diu Montserrat.
La nostra classe té filletes i filletes d'altres nacionalitats com per exemple: italians, xinesos, brasilers, colombians, bolivians, anglesos, portuguesos.
Ens agrada molt fer esport, alguns de noltros practicam el tennis, el futbol, vela, gimnàstica rítmica, bàsquet, atletisme, equitació, judo, També ens agrada la música. A la nostra escola els alumnes de 3r, 4t i 5è tocam la melòdica.
A l'hora de pati, els dies que plou, jugam a jocs de taula. Ens agrada molt el monopoly, els escacs, el mikado, fer trencaclosques...
Estem molt contents d'estudiar la prehistòria de Menorca. D'aquí a uns quants dies començarem a ajudar en Tariq en la seva investigació.
Adéu, fins aviat.
La classe de 4t B.